Om

MEDVETEN KOMMUNIKATION ÄR MIN PASSION!

JAG HAR ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET av kommunikationsutveckling från olika roller i verksamheter såsom Scandinavian Airlines, Saab Technologies och Lantmännen, såväl i ledande befattning som i specialistrollen. Nu använder jag både min akademiska och operativt praktiska erfarenhet i kombination med forskningsbaserad kunskap  för att erbjuda mina kunder specialistkompetens inom strategisk intern kommunikation.

 

SOM KONSULT har jag många uppdrag som processledare, facilitator, rådgivare och föreläsare inom områdena strategisk intern kommunikation, ledningskommunikation, kommunikationsutveckling och förändringskommunikation. Jag utbildar chefer, projektledare och medarbetare inom både privat och offentlig sektor. Jag har även förmånen att hålla utbildningar i, till exempel, branschorganisationen Sveriges Kommunikatörers regi.


SOM ICF-CERTIFIERAD COACH PÅ ACC-NIVÅ arbetar jag med

Katalyserande Coachning. Det handlar om att jag hjälper dig, din ledningsgrupp eller ditt team att hitta egna svar på vad du /ni vill och vad som ska till för att du/ni ska komma dit. Det kan handla om privata och/eller professionella frågeställningar. Det kan handla om att lösa problem men också om att utveckla något som redan är bra.

 

MITT MÅL är att bidra till att ni utvecklar er verksamhets kommunikativa förmåga - vilket i sin tur bidrar till att ni når era mål.

 

MITT MOTTO - Gör det du säger att du ska göra!