Artiklar

Artiklar och intervjuer

Här hittar du ett urval av intervjuer och artiklar jag medverkat i de senaste åren

Deltagare på utbildning med Eva Willstrand

Intervju Sveriges Kommunikatörer

Västra Götalandsregionen december 2022


"Efter en brief till kursledaren Eva Willstrand kunde hon skräddarsy utbildningen utifrån de specifika behoven. Eftersom utbildningen byggdes upp utifrån deras förutsättningar har de nu ett gemensamt material att arbeta vidare från, berättar Anna."


Läs hela artikeln

Eva Willstrand Sveriges kommunikatörer

Artikel Sveriges Kommunikatörer

December 2022


"Vi kan inte bara säga att ledarna ska ta ett kommunikativt ansvar utan att ge dem rätt förutsättningar. De behöver veta vad de förväntas göra och hur de kan agera, genom att på ett pedagogiskt sätt koppla på kommunikation."


Läs hela artikeln

Personer i intervju

Intervju Sveriges Kommunikatörer

Maj 2022


"HR ansvarar för och är experter på människor och ledarskap, arbetsmiljö samt viktiga beslutsprocesser. Kommunikatörer är experter på just kommunikation. Ett samarbete mellan dessa funktioner är en klockren kombination. HR och kommunikation krokar arm i de sammanhang som involverar människor, och där är kommunikationen är en nyckel och framgångsfaktor."


Läs hela artikeln

Eva Willstrand Sveriges kommunikatörer

Intervju Sveriges Kommunikatörer

Oktober 2021


"En historiskt unik chans att utveckla sin roll och på riktigt bli en fundamental del av ledarskapet och organisationsutvecklingen. Så beskriver ledarskapskonsulten Eva Willstrand den situation som kommunikatörerna nu befinner sig i. Men det gäller att vara proaktiv och skapa sina egna uppdrag."


Läs hela artikeln

Eva Willstrand föreläsare, utbildare och ICF coach

Intervju i Veckans Brief 

Oktober 2021


"Vår kultur är en färskvara och ett ständigt pågående arbete. Verkligheten avspeglas inte när jag som konsult, eller cheferna i verksamheten, berättar om vilken intern kultur man har. Det är när medarbetarna vittnar om att deras arbetsplats präglas av en kommunikativ kultur. Alla lever den. På alla nivåer."


Läs hela artikeln

Intervju i Dagens Nyheter

27 september 2020


Läs hela artikeln

unsplash