Rådgivning Coaching

Rådgivning

Rådgivning, coaching, interimsuppdrag


Vill du som ledare/chef/projektledare/HR-specialist eller medarbetare utveckla ditt ledarskap och/eller din kommunikativa förmåga?


Jag erbjuder både taktisk och strategisk rådgivning och Katalyserande Coachning. Och om ni behöver en tillfällig extraresurs löser vi även det. Jag är både praktiskt, taktiskt producerande och strategiskt långsiktig.

Kvinna som söker vägledning

Exempel på ämnesområden jag coachar och rådgiver inom:

 • Kommunikativt ledarskap (medvetet och tillitsbaserat)
 • Led på distans - anpassa beteende och teknik
 • Kommunikativt medarbetarskap
 • Skapa förutsättningar för en kommunikativ kultur
 • Led dig själv och andra
 • Ny som chef
 • Ledarskap för projektledare (leda utan att vara chef)
 • Förändringskommunikation
 • Mötesteknik
 • Feedback och det coachande förhållningssättet
 • Konflikthantering
 • Kommunikations- och beteendestilar (med avstamp i verktyget Extended DISC som jag är certifierad i)
 • Värdeskapande samverkan mellan HR och Kommunikation

"Eva har under flera års tid stöttat mig som rådgivande coach i samband med mitt första chefsjobb. Det har varit allt från personalfrågor till hur jag själv gjort val vidare i min karriär. Eva är inlyssnande, klok och kompetent coach/rådgivare. Hon har lärt mig mycket i hur jag ska kommunicera och agera i olika lägen, vilket varit ett stort stöd för mig som ny ledare." 

Karin Johansson, SEB, Chef för Group Real Estate kontor

"Eva var under två års tid interimchef för vår avdelning Culture & Communications på Swedish Match Europe Division. Det blev två väldigt bra år tillsammans med Eva då vi fick förmånen av att ta del av hennes gedigna erfarenhet och förmåga att på ett mycket strukturerat sätt leda avdelningen framåt. Under åren blev Eva en självklar och mycket uppskattad kollega som med imponerande lojalitet och dedikation tog sig an alla uppgifter med stort och proffsigt engagemang!"


Elisabeth Elvegård, Vice President Organization and Development på Swedish Match

"Eva har hjälp mig som rådgivare under ett mycket tufft chefsuppdrag att hitta nycklarna till förbättrad kommunikation till medarbetare i alla led. Samtidigt har hennes kompetens och positiva energi stärkt och utvecklat mitt eget ledarskap. Stort tack!"


Karin Svalgård, Verksamhetschef på Akutkliniken, NLN, Landstinget Sörmland

Så går det till när du bokar rådgivning/coaching


Ni kontaktar mig och vi bokar in ett kostnadsfritt telefonsamtal eller ett Teamsmöte på 30-60 minuter.

Ni beskriver ert behov och vilken effekt ni önskar uppnå. Jag skickar därefter en offert. När vi är överens påbörjar jag produktion av upplägg. Vi stämmer av löpande tills ni är nöjda och trygga.

Vårt samarbete genomförs i den form och omfattning vi enats om. Fysiskt eller digitalt.

Jag ser fram emot att höra från dig!

Låt oss prata om hur jag kan stötta just dig och/eller din verksamhet, fysiskt eller digitalt. Tillsammans hittar vi en bra och konstruktiv väg framåt.

Vanliga frågor

Hur långt innan behöver man boka in ett uppdrag?

Kalender brukar vara den "trånga sektorn" så det är alltid bra att vara ute i god tid. Men självklart är ni välkomna även om det är med kort varsel. Just rådgivnings- och coachninguppdrag går utmärkta att genomföra digitalt om så önskas, så tid för dessa samtal är ändå oftast enkelt att få till.

Vilka språk håller jag rådgivnings- och coachningsamtal på?

Jag är flytande på svenska och engelska.

Hur vet jag att sekretess råder?

När det handlar om ett föreläsnings- eller utbildningsuppdrag ansvarar ni som uppdragsgivare för att ta fram sekretessavtal om ett sådant behövs. Är det däremot ett coachninguppdrag tillhandahåller jag en så kallad Coachningsöverenskommelse.