Kontakt

Redo att 

komma igång?


Låt oss prata om hur jag kan hjälpa dig eller din verksamhet framåt.

Vilken effekt vill du skapa?

Tillsammans hittar vi en bra och konstruktiv väg framåt. Det handlar om att gemensamt utforska möjligheterna att möta just era behov och utmaningar. 

 

Du når mig via kontaktformuläret,

telefon +46 (0)706 44 66 44 eller

e-post: info@evawillstrand.se

 

Willstrand Kommunikation & Ledarskap AB

Läs Integritetspolicyn här

 
 
 
 
Ja
Nej
 
 

”Med sitt genuina engagemang och djupa kunskap fångade Eva omedelbart våra chefers intresse för att utveckla det kommunikativa ledarskapet.

Med ett väl anpassat och superpedagogiskt upplägg ställer Eva relevanta frågor, lyfter, utmanar och ger konkreta verktyg. Resultatet är en fördjupad förståelse för betydelsen av medveten kommunikation kopplat till genomförandekraft och måluppfyllelse.

Med Eva som bollplank är jag trygg i det fortsatta arbetet med att utveckla ledarnas kommunikativa förmågor och Folktandvården som kommunikativ organisation.”

Anneli Björkman

Kommunikationschef Folktandvården Region Jönköpings län

"Jag har förmånen att anlita Eva för rådgivning inom internkommunikation, både för strategiska och operativa frågor.

Med sin långa erfarenhet från kommunikationsområdet och sitt inspirerande sätt ger Eva mig värdefull stöttning och kompetensutveckling i min yrkesroll."

Annika Öhlin Hägglund Communications Specialist Öhlins Racing AB

”Eva är en lyhörd, kunnig, engagerad, varm och nyfiken kursledare som på ett unikt sätt skapar en positiv och trygg stämning i gruppen. Eva fångar upp deltagarnas reflektioner och ger relevant återkoppling.

Om ni vill utvecklas till en kommunikativ organisation som går mot ett tillitsbaserat arbetssätt med kommunikativa, trygga medarbetare och chefer som vågar lyfta viktiga frågor och som förstår hur viktig kommunikationen är för både prestationer och mående - då rekommenderar jag er varmt att ta hjälp av Eva!”

Lina Wingqvist

Kommunikatör Mölndals stad Västra Götalands län

Öka medvetenheten kring er kommunikation

Med hjälp av medveten och involverande kommunikation föds oändligt mycket kreativitet, motivation, engagemang och konkurrenskraft.  Jag hjälper er att stärka er interna kommunikation. Vill du veta hur?